top of page

LUKÁŠEK A HOLKY COCO & CHANEL

Ahoj, my jsme taková hodně zvláštní trojka, která žije společně v Invalidovně u Malvíka.

A víte, odkud pocházím? Tomu myslím neuvěříte, já žil v Praze v Pařížský u jedný babičky, která mě měla v bytě jako mazlíčka, jenže kvůli zdravotním problémům a pobytům v nemocnici se bála, že se o mě nikdo nepostará, jelikož jsem začal už i kokrhat. Teda jsem taková malá chlupatá koulička, takže i tak zvláštně kokrhám, tak mě už nemohla dát ani k nikomu v centru na hlídání, protože by to sousedi asi nedali.




Tenkrát moje panička viděla v TV v pořadu Honzy Musila o Farmě Naděje a tak

tam zavolala. No trošku tam nechápali, jak na takový adrese může být kohoutek, ale Lukáš Vinocur ze Zvířata Nejíme pro mě tenkrát jel a po něm mě Malvík i pojmenovala Lukášek.


Chvilku to vypadalo, že půjdu jinam, protože si mysleli, že jsem klasickej kohout, ale když zjistili, jakej jsem plyšák malinkatej, kterýmu by asi hrozilo i nebezpečí od koček či pejsků, tak bylo rozhodnuto, že pro moje bezpečí pojedu prostě na farmu.


No a tam jsem se zamiloval do dvou zachráněných holek Coco & Chanel, který se prostě samy rozhodly, že se nechají zachránit a tak je osud místo do polívky taky zanesl na farmu, a tady se z nás stala taková svatá trojice.


Holky pravidelně spinkají v kočičím košíčku a já sedím nad nima a celou noc je hlídám. Taky se rád nechávám nosit na rameni, tak jestli na farmu dorazíte, nechte si mě zavolat a já vám můžu sedět na rameni a vy mě můžete nosit po farmě a já vám budu vyprávět, kde co je, kdo je kdo, a co se kde šustne, abyste byli v obraze. Milujeme zrníčka všeho druhu a taky strouhaný ovoce, kterýho dostáváme vždycky dost ráno i večer, no a samo ty melouny, ty my opeřenci prostě milujeme, tak tady často uvidíte vyzobaný zelený obaly od melounů.


Mějte se a smějte se, tak jako my všichni tady a brzy třeba navi.

63 zobrazení0 komentářů
bottom of page