top of page

Skupina ZÁŽITKOVÉ POBYTY KVĚTEN 2023

Veřejná·21 členů

Natalya Serement
Natalya Serement

Konsolidace půjček - má s tím někdo zkušenosti?

Ahoj lidičky, mám takový dotaz. Už delší dobu se potýkám s tím, že mám několik půjček a plateb dohromady a docela mě to už sžírá. Mám pocit, že platím pořád dokola a stejně se nikam neposouvám. Přemýšlím o konsolidaci, ale vůbec nevím, kde začít a jestli je to vůbec dobrý nápad. Máte s tím někdo nějaké osobní zkušenosti, ať už pozitivní nebo negativní? Na co si dát pozor a které společnosti jsou spolehlivé? Díky moc za jakoukoliv radu!

3 zobrazení
ben bemer
ben bemer
předevčírem

Ahoj, chápu tě, je to stresující mít vícero půjček. Já jsem před rokem řešila podobnou situaci a nakonec jsem zkusila konsolidaci. Zkusila jsem porovnat nabídky na https://www.ckktour.cz/. Mně to docela pomohlo, protože jsem si dala dohromady všechny půjčky do jedné a platím jen jednu splátku měsíčně, a dokonce mám i o něco nižší úrok. Ale pozor, je důležité si dobře propočítat, jestli se ti to opravdu vyplatí, a zkontrolovat si všechny poplatky spojené s konsolidací. Taky si ověř, jestli ta společnost, u které si konsolidaci vyřizuješ, je důvěryhodná. Držím palce, ať se ti to povede vyřešit!

členů

Odebírej novinky

Děkujeme !

• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

©2017-2026 by Farma Naděje

bottom of page