top of page

Skupina ZÁŽITKOVÉ POBYTY KVĚTEN 2023

Veřejná·52 členů

Natalya Serement
Natalya Serement

Konsolidace půjček - má s tím někdo zkušenosti?

Ahoj lidičky, mám takový dotaz. Už delší dobu se potýkám s tím, že mám několik půjček a plateb dohromady a docela mě to už sžírá. Mám pocit, že platím pořád dokola a stejně se nikam neposouvám. Přemýšlím o konsolidaci, ale vůbec nevím, kde začít a jestli je to vůbec dobrý nápad. Máte s tím někdo nějaké osobní zkušenosti, ať už pozitivní nebo negativní? Na co si dát pozor a které společnosti jsou spolehlivé? Díky moc za jakoukoliv radu!

26 zobrazení
Karel
Karel
Jun 27

Ahoj, pokud chceš konsolidovat pouze hodně malé půjčky - tzv. mikropůjčky, které však bývají VELMI drahé, a to do výše max. 100.000 Kč, tak možná (ale fakt jen možná) seženeš. Ale pokud je součet všech tvých úvěrů, půjček, leasingů apod. v řádech několika stovek tisíc (500 tis. či dokonce více), tak je mi to líto, ale máš POUZE dvě možnosti: buď banky nebo nějaká klasická nebankovka (Home Credit, Essox, Cofidis apod.) - tzn. musíš počítat s náhledem do registrů). Navíc tyto nebankovky takto vysoké částky (bez zástavy nemovitostí) nepůjčují. Home Credit ti půjčí klidně milion, ale pouze se zástavou + s náhledem do registrů!

Nebo druhá možnost - nebankovní americká hypotéka, u které je výhoda, že negativní zápis ve kterémkoli z registrů nevadí. Ale musí být úvěr zajištěn nemovitostí.

Je to jednoduché - investor, který by poskytoval částky v řádech stovek tisíc bez náhledu do všech registrů, a současně bez nutnosti zajištění, v ČR už několik let neexistuje. Pozor na úvěrové podvodníky! (Poplatky předem apod.)

členů

Odebírej novinky

Děkujeme !

• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

©2017-2026 by Farma Naděje

bottom of page