top of page

Skupina ZÁŽITKOVÉ POBYTY KVĚTEN 2023

Veřejná·21 členů

Daniel Harrison
Daniel Harrison

Potřebuju půjčku, ale nechci platit poplatky – existuje něco takového?

Ahoj lidi, mám takovej dotaz. Potřeboval bych si půjčit menší obnos peněz, ale ty poplatky mi vždycky zkazí radost. Všechny ty administrativní poplatky, poplatky za vedení účtu, a já nevím, co ještě. Člověk si pak půjčí třeba deset tisíc a ve finále zaplatí patnáct, hrůza! Nemáte někdo zkušenost s nějakou půjčkou, kde se tyhle zbytečný poplatky neplatí? Už jsem zkoušel hledat na internetu, ale je tam toho tolik, že se v tom ztrácím. Díky za jakékoliv tipy a rady! Je to pro mě docela důležité.

3 zobrazení

Ahoj, chápu tvůj problém s poplatky, taky jsem se s tím natrápil. Zkus se podívat na https://www.rscompany.cz/, mají tam srovnání různých půjček a kreditních karet. Co jsem koukal, tak se zaměřují na to, aby lidi viděli reálné náklady, včetně RPSN, a vyhnuli se skrytým poplatkům. Můžeš si tam zadat, kolik potřebuješ půjčit a na jak dlouho, a hned ti to vyhodí nabídky od různých poskytovatelů. Já jsem takhle kdysi hledal osobní půjčku a celkem mi to pomohlo zorientovat se v nabídkách. Snad ti to taky usnadní hledání a najdeš něco výhodného. Hodně štěstí!

členů

Odebírej novinky

Děkujeme !

• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

©2017-2026 by Farma Naděje

bottom of page